Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Kaninerna igen ; )

Av Lena - 20 september 2008 19:52


Sinna, här kommer svaret på din fråga ; )


Oskar, Hane, född 2004 vit/brun (jättebra hoppare, hoppar Msv, kap. för mer!)

Medea, Hona född 2006, svart/vit (också bra på att hoppa, hoppar lätt/Msv höjd) !


Detta är texten direkt taget ur annonsen så det är det jag vet om dessa kaniner just nu ; )

Får ju deras tävlingsböcker i morgon så då hoppas jag att jag vet lite mer ; )))


Då kanske jag har många frågor till dig Sinna, ha,ha!


Du kommer förmodligen att drunkna ifrågor från mig och Clara ; ))))


Ha det bra!


Kram Lena
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sinna

20 september 2008 19:59

KUL!!!!!
Hoppas att Clara får jätteroligt tillsammans med dom. Det är helt otroligt när man ser små kaniner hoppa dess enorma hinder som är i svår klas!! Fort går det (oftast) också!!
LYCKA TILL!!
Kram igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 2 dec 18:40


    Vilken härlig kurshelg jag har haft✨✨   Så mycket nytt att ta in & så mycket energier som flödat❤️ Tacksam av hela mitt hjärta!   Nu har jag gått Reiki1 och kommer att öva på nära kära😄 Ser ver...

Av Lena - Lördag 1 dec 18:03

      Vilken härlig kursdag✨ Fylld med energier och tacksamhet!   Reiki kan verkligen göra gott👌 Fortsättning i morgon på denna steg 1 utbildning🌸   Nu läsa på lite mer om Reiki & njuta av en kopp te.   Kr...

Av Lena - Lördag 1 dec 08:29


    Dags att strax bege sig till helgens kurs✨ Ännu en kurs som jag ser fram emot och tror ska bli hur bra som helst!   Reikihealing (holy fire Reiki)🤗   Nytt för mig och så spännande! Rapport om dagen kommer i kväll&#...

Av Lena - Söndag 25 nov 18:08


    Nu är det klart✨ Nu är jag utbildad yinyogalärare👏   Så glad & stolt att jag gjort detta!   Fantastisk lärare och underbara kursdeltagare🙏   Nu ska det ordnas med bolster & lite annat smått o gott. Jag ...

Av Lena - Lördag 24 nov 18:39

        Trots förkylning och feber kunde jag genomföra näst sista dagen på yinyogalärarutbildningen👍🏼 Tur det finns piller✨   I morgon är stora dagen😅 Då är vår examination.... Var och en ska göra ett e...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se