Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Kaninerna igen ; )

Av Lena - 20 september 2008 19:52


Sinna, här kommer svaret på din fråga ; )


Oskar, Hane, född 2004 vit/brun (jättebra hoppare, hoppar Msv, kap. för mer!)

Medea, Hona född 2006, svart/vit (också bra på att hoppa, hoppar lätt/Msv höjd) !


Detta är texten direkt taget ur annonsen så det är det jag vet om dessa kaniner just nu ; )

Får ju deras tävlingsböcker i morgon så då hoppas jag att jag vet lite mer ; )))


Då kanske jag har många frågor till dig Sinna, ha,ha!


Du kommer förmodligen att drunkna ifrågor från mig och Clara ; ))))


Ha det bra!


Kram Lena
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sinna

20 september 2008 19:59

KUL!!!!!
Hoppas att Clara får jätteroligt tillsammans med dom. Det är helt otroligt när man ser små kaniner hoppa dess enorma hinder som är i svår klas!! Fort går det (oftast) också!!
LYCKA TILL!!
Kram igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Tisdag 19 feb 20:04

          Här är några av dom halsband (malas) & örhängen som jag har till salu för tillfället!   Halsbanden är handknutna av mig (1 knut mellan varje pärla) & kostar 350 kr/st + porto Örhängena är med silverpläterade öronkrokar & kosta...

Av Lena - Söndag 17 feb 12:03


      Vilket härligt yinyogapass jag hade förmånen att få hålla idag🌟   Massor med underbara energier flödade i rummet & jag längtar redan till nästa söndag🙏   Två gånger kvar på denna kurs: 24/2 & 10/3 Plats: Kafeter...

Av Lena - Lördag 16 feb 13:55


  Våren verkar ha kommit & jag blir så glad🤗 Älskar det varmare vädret, fåglarnas sång och takdropp!   Fyller på med positiv energi i kroppen och det känns underbart🌟   Fixat lite med blommor här hemma och fick ihop ett...

Av Lena - Lördag 9 feb 08:29


    I sommar har vi den stora förmånen att få bli mormor & morfar till ännu en liten pojke ❤️👶🏻 Ska bli så fantastiskt roligt✨   Längtar🙏   ❤️❤️❤️&#...

Av Lena - Fredag 8 feb 16:09


  Äntligen fredag🌟 Jag har redan jobbat klart för dagen och intar nu helgfeeling🙏   Kan det bli bättre? Fantastisk fredag med plusgrader o takdropp. Det gillar jag skarpt🤗   Ha en underbar fredag😘 /L...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se