Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Marsvinsflytt!

Av Lena - 9 november 2008 11:36


Då har Vilgot (rexmarsvin) flyttat till sin nya familj!Lycka till säger vi till dom!


Just nu städas det hejvilt uppe på övervåningen!


Uppe på hallen bor ju mina och Clara´s marsvin, men helst av allt skulle jag vilja ha ett annat utrymme till dom!

Det ser ut som ett bombnedslag uppe, men Stefan är så himla duktig på att röja så det blir nog bra i slutändan!


Ska fundera lite på om jag ska sälja iväg en eller flera marsvin!Är ni intresserad av något av mina marsvin så är det bara att höra av sig, så kanske jag kan tänka mig att sälja just det marsvinet ; ))) 

I dag ska jag rida med vår stalltjej Alex!


Hoppas innerligt att alla jägare ser att det är 2 hästar och inget annat som kommer i skogen senare i dag ; )))))))))))))))Ha en fortsatt bra dag!


Kram Lena 
ANNONS
 
Kicki W

Kicki W

9 november 2008 16:36

Ha det gott!

http://westerdahl.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

9 november 2008 17:43

hoppas att ridturen gick bra o att ni kom helskinnade tillbaka :) tack för lycka tillet..det funka ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

9 november 2008 17:52

Men inte ska väl Stefan behöva städa på Fars Dag ;o)
Ha en fin söndagkväll.. Kram Ewa

http://www.oskarsgarden.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Lördag 17 nov 11:20


    Helgen är här & det finns tid för vila✨💕 Så skönt! Välbehövligt lugn efter en jobbvecka.   Önskar Er alla en lugn & skön helg🤗   Kram Lena ...

Av Lena - Torsdag 15 nov 19:59


    Så otroligt trött i kväll😴 Skulle helst vilja lägga mig bums, men måste härda ut 1 timme till så att hunden Märta får kvällskissa✨🌸   Huvudvärken kom dessutom som ett brev på posten🤔   Längtar till sä...

Av Lena - Onsdag 14 nov 15:32

  Nr 158Malahalsband med 6 mm ljusrosa jadepärlor🌸Halsbandet är ca 41 cm långt exkl hänge, omkrets det dubbla🌸✨Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress...

Av Lena - Tisdag 13 nov 20:44


    I kväll blev det yoga här hemma i stillhet✨🙏   Gjorde mitt personliga pass som jag fick på retreatet i Indien tidigare i år🌸 Så skönt! Roligt att köra lite olika yogastilar.   Underbart att andas och hitta lu...

Av Lena - Tisdag 30 okt 18:06


    Hemma från jobbet med feber och ont i kroppen.   Innebär mycket tid för tankar, tankar kring yoga 🙏 När ska jag köra i gång med kurser och var ska jag hålla till🧐   Mycket att fundera på. Behöver mer yogamattor, b...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se