Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Marsvinsflytt!

Av Lena - 9 november 2008 11:36


Då har Vilgot (rexmarsvin) flyttat till sin nya familj!Lycka till säger vi till dom!


Just nu städas det hejvilt uppe på övervåningen!


Uppe på hallen bor ju mina och Clara´s marsvin, men helst av allt skulle jag vilja ha ett annat utrymme till dom!

Det ser ut som ett bombnedslag uppe, men Stefan är så himla duktig på att röja så det blir nog bra i slutändan!


Ska fundera lite på om jag ska sälja iväg en eller flera marsvin!Är ni intresserad av något av mina marsvin så är det bara att höra av sig, så kanske jag kan tänka mig att sälja just det marsvinet ; ))) 

I dag ska jag rida med vår stalltjej Alex!


Hoppas innerligt att alla jägare ser att det är 2 hästar och inget annat som kommer i skogen senare i dag ; )))))))))))))))Ha en fortsatt bra dag!


Kram Lena 
ANNONS
 
Kicki W

Kicki W

9 november 2008 16:36

Ha det gott!

http://westerdahl.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

9 november 2008 17:43

hoppas att ridturen gick bra o att ni kom helskinnade tillbaka :) tack för lycka tillet..det funka ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

9 november 2008 17:52

Men inte ska väl Stefan behöva städa på Fars Dag ;o)
Ha en fin söndagkväll.. Kram Ewa

http://www.oskarsgarden.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 21 mars 17:16

        Fredagen den 5/4 ska jag & mina smycken vara med på Girls After Work på Söders Källa i Gävle som en av utställarna🌸   Evenemanget är utsålt och det ska verkligen bli spännande att få vara med!   Här ser ni några av dom a...

Av Lena - Onsdag 20 mars 09:05


    Natten till igår hade jag jordens tandvärk och sov knappt en blund😢 Blev hemma från jobbet, avvaktade att ringa tandläkare eftersom tandvärken klingade av. Idag vaknar jag med migrän av värsta sorten, så något tandläkarbesök lär ...

Av Lena - Tisdag 19 mars 16:36


      Nu är det klart👌🏻   Den 8/5 drar min första yinyogakurs på Söders Källa i Gävle i gång! Det ska bli så spännande🦋   Maila gärna vid anmälan eller om du har frågor/funderingar   lena.soderblom@gmail.co...

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se