Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Söndag!

Av Lena - 11 januari 2009 00:10


Nu är det söndag ; ))


Vilken bra film det var!

Tårarna strömmade nerför kinderna!


Nu är det dags att krypa till kojs!


Syns o  hörs i morgon ;  )


Kram Lena 
ANNONS
 
Lena

Lena

11 januari 2009 09:21

Filmen var bra,usch så hemskt!
Ha en bra Söndag!

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

11 januari 2009 10:01

ja, jag såg att fimen gick igår..o vart ursur för att jag hade sett den förut;) den var ju superbra tycker jag.
ha en fin söndag...förstår om du tar sovmorgon efter sådant nattsudd;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

11 januari 2009 10:02

föressten ..kul med märtauppdateringen. Hon är ljuvlig:D

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sara

Sara

11 januari 2009 10:07

Hej hopp!
Jag är också förskollärare fast jag är utbildad grundskollärare. =)
Så var det som sagt söndag igen, jisses vad tiden går fort jämt. Här har jag gjort världens fynd, köpt mig en crosstrainer för 500kr. Bild finns i bloggen. =)
Annars är det lugnt här, tar det easy då jag ska iväg och gympa i kväll.

Ang godissug, känner du ett jättesug och då menar jag jättesug så ta nåt litet (om det går) för låter du helt och hållet bli blir det svårare. Om man sen "faller igenom" så faller man ordentligt. Ät bara de absoluta favoriterna, det försöker jag göra. =)
Lycka till!
Kram kram

http://sarainekliden.blogspot.com

 
Teija

Teija

11 januari 2009 17:29

Såg också filmen. Väldigt rörande, vilka hjältar!
Hoppas resten av din söndag blev bra!
Kram

http://varannandag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 10 mars 18:46


    Idag var det dags för sista yinyogapasset för denna omgång i Torsåker🦋 Stort TACK till alla som varit med🌟 Det har varit väldigt roligt & givande. Otroligt mycket energi och värme under passen. Förhoppningsvis blir de...

Av Lena - Fredag 8 mars 19:21

      Idag är jag tacksam❤️   Tacksam för att Clara klarade sig oskadd (vad vi vet just nu) när hon idag körde av vägen på väg till jobbet! Isigt och moddigt🚗   Helt klart hade hon änglavakt och det är vi otrolig...

Av Lena - Söndag 3 mars 17:16

          En fantastisk helg med härliga yogisar & supermysiga Malin Berghagen är nu till ända🌟🙏 Så tacksam att jag fick vara med om denna helg!   Härliga yogapass och underbara meditationer. Tänkvärda workshops! Fy...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se