Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Söndag!

Av Lena - 11 januari 2009 00:10


Nu är det söndag ; ))


Vilken bra film det var!

Tårarna strömmade nerför kinderna!


Nu är det dags att krypa till kojs!


Syns o  hörs i morgon ;  )


Kram Lena 
ANNONS
 
Lena

Lena

11 januari 2009 09:21

Filmen var bra,usch så hemskt!
Ha en bra Söndag!

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

11 januari 2009 10:01

ja, jag såg att fimen gick igår..o vart ursur för att jag hade sett den förut;) den var ju superbra tycker jag.
ha en fin söndag...förstår om du tar sovmorgon efter sådant nattsudd;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

11 januari 2009 10:02

föressten ..kul med märtauppdateringen. Hon är ljuvlig:D

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sara

Sara

11 januari 2009 10:07

Hej hopp!
Jag är också förskollärare fast jag är utbildad grundskollärare. =)
Så var det som sagt söndag igen, jisses vad tiden går fort jämt. Här har jag gjort världens fynd, köpt mig en crosstrainer för 500kr. Bild finns i bloggen. =)
Annars är det lugnt här, tar det easy då jag ska iväg och gympa i kväll.

Ang godissug, känner du ett jättesug och då menar jag jättesug så ta nåt litet (om det går) för låter du helt och hållet bli blir det svårare. Om man sen "faller igenom" så faller man ordentligt. Ät bara de absoluta favoriterna, det försöker jag göra. =)
Lycka till!
Kram kram

http://sarainekliden.blogspot.com

 
Teija

Teija

11 januari 2009 17:29

Såg också filmen. Väldigt rörande, vilka hjältar!
Hoppas resten av din söndag blev bra!
Kram

http://varannandag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Måndag 14 jan 05:08


    Dags för en ny vecka efter en härlig helg! En helg som innehöll bl.a. underbar yoga och ett roligt 5-års kalas🌸✨   Nu tar vi nya tag inför kommande arbetsvecka! Ha en under måndag🤗   Kram Lena ...

Av Lena - Onsdag 9 jan 17:53


    Så glad & nöjd över mina nya yogabolster✨❤️ För tillfället är 3 bolster färdiga och förhoppningsvis blir det några till denna vecka!   Bolstren har Stefan fixat och jag är såååå tacksam!   Bolstren var med på y...

Av Lena - Måndag 7 jan 19:55

    Avslutade jobbdagen med ett härligt yinyogapass med arbetskamrater🙏   Så härligt & avkopplande 🦋   Längtar redan till nästa måndag!   Nu blir det fortsatt vila i soffan.   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 6 jan 10:02

    Nr 225 Malahalsband med 6 mm rosamelerade agater samt brun jaspis🌸 Halsbandet är ca 40 cm långt exkl hänge, omkrets det dubbla! Det populära hjärthänget är ca 3,5 x 3,5 cm✨ Finns endast 1 ex! ✨Agat är en grund...

Av Lena - Lördag 5 jan 19:10


  Nu är det snart dags att dra i gång första yogaklassen🧘🏻‍♀️ På måndag börjar vi och jag gör det tillsammans med min vän och kollega Carina!   Ska bli så kul!   Förberedelserna är i full gång & det pirra...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se