Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Host och snörvel!!!!

Av Lena - 13 januari 2009 16:22


Så låter det på Nygårds dessa dagar!


Hannah o Clara har varit hemma från skolan i dag!

Vi andra 3 börjar känna oss krassliga också!!


Ont i halsen och lite snorig, så känner jag mig just nu!

Men, jag hoppas det går över under natten, för jag har ingen lust att vara hemma!


Annars är det som vanligt här hemma ; )))

Diskmaskinen och tvättmaskinen går!

Dammsugaren ska också få bli varm en stund senare! Hundarna drar in så mycket smuts nu när snön försvunnit och det är geggigt ute!


Det är fortfarande flera plusgrader ute!

Solen har kikat fram i dag och det blev vackert väder för en stund ; ))


Stegräknaren är på from i dag! Vi får se hur mycket steg jag lyckas skrapa i hop under dagen!


Ha en fortsatt bra tisdag!


Kram Lena
 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

13 januari 2009 19:16

Hoppas att det bara är en lättare förkylning som ni drabbats av!
Jättefin bild!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

13 januari 2009 19:26

Ja det är ju förkylnings tider nu.Hoppas att du klarar dig.Fin bild du tagit.Jag har oxå en sån där trampmaskin,men den står bara och dammar,hihi!Fulle rulle hemma hos er ser jag.
Ha en fin kväll!

http://lenaochpudlarnas-blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 10 mars 18:46


    Idag var det dags för sista yinyogapasset för denna omgång i Torsåker🦋 Stort TACK till alla som varit med🌟 Det har varit väldigt roligt & givande. Otroligt mycket energi och värme under passen. Förhoppningsvis blir de...

Av Lena - Fredag 8 mars 19:21

      Idag är jag tacksam❤️   Tacksam för att Clara klarade sig oskadd (vad vi vet just nu) när hon idag körde av vägen på väg till jobbet! Isigt och moddigt🚗   Helt klart hade hon änglavakt och det är vi otrolig...

Av Lena - Söndag 3 mars 17:16

          En fantastisk helg med härliga yogisar & supermysiga Malin Berghagen är nu till ända🌟🙏 Så tacksam att jag fick vara med om denna helg!   Härliga yogapass och underbara meditationer. Tänkvärda workshops! Fy...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se