Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Host och snörvel!!!!

Av Lena - 13 januari 2009 16:22


Så låter det på Nygårds dessa dagar!


Hannah o Clara har varit hemma från skolan i dag!

Vi andra 3 börjar känna oss krassliga också!!


Ont i halsen och lite snorig, så känner jag mig just nu!

Men, jag hoppas det går över under natten, för jag har ingen lust att vara hemma!


Annars är det som vanligt här hemma ; )))

Diskmaskinen och tvättmaskinen går!

Dammsugaren ska också få bli varm en stund senare! Hundarna drar in så mycket smuts nu när snön försvunnit och det är geggigt ute!


Det är fortfarande flera plusgrader ute!

Solen har kikat fram i dag och det blev vackert väder för en stund ; ))


Stegräknaren är på from i dag! Vi får se hur mycket steg jag lyckas skrapa i hop under dagen!


Ha en fortsatt bra tisdag!


Kram Lena
 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

13 januari 2009 19:16

Hoppas att det bara är en lättare förkylning som ni drabbats av!
Jättefin bild!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

13 januari 2009 19:26

Ja det är ju förkylnings tider nu.Hoppas att du klarar dig.Fin bild du tagit.Jag har oxå en sån där trampmaskin,men den står bara och dammar,hihi!Fulle rulle hemma hos er ser jag.
Ha en fin kväll!

http://lenaochpudlarnas-blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 14 nov 06:58


       

Av Lena - Söndag 10 nov 10:34

I går var det dags för Mamma Mia The Party på Tyrol i Stockholm👏🏻💃🏻 Fantastiskt sällskap och underbar underhållning!Rekommenderas🤗 Nu är det vila några timmar innan det är dags för 2 yinyogapass i Årsunda! ...

Av Lena - Fredag 1 nov 08:29


  Äntligen går det åt rätt håll efter magsjukan👌🏻 Fick ont i kroppen och feber efter magsjukan, men nu har det börjat vända och det känns så bra🌷   Nu hoppas jag slippa baciller en tid framöver så att jag kan jobba och ...

Av Lena - Onsdag 30 okt 10:25


  Trodde jag skulle klara mig från magsjukan 🤪 Men, ack så jag bedrog mig!Efter en mycket jobbig kväll/natt har jag idag intagit en väldigt liten frukost!Naturligtvis är jag hemma från jobbet resten av veckan eftersom jag inte vill riskera...

Av Lena - Lördag 26 okt 09:55

Här kommer några smakprov på dom smycken jag gjort som är till salu🌸🌟🌸   Fler smycken hittar du på:   www.malaforyou.se       Nr 425Malahalsband med 6 mm facetterad brun jaspis🌸Halsbandet är ca 39 cm långt...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se