Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

Dagens motion ; )

Av Lena - 11 februari 2009 21:14


Samma som vanligt ; )))


20 km cykel

30 situps

10 arm hävningar


Snart kan jag göra det där i sömnen ; ))))

Önskar all snö försvann så jag kan springa vår underbara runda runt byn ; )


Våren var är du??


Ska strax luta omkull mig i sängen och läsa lite innan jag släcker och inväntar John Blund!!!! (Minns ni honom)!!!!??


PS. Roligt att så många uppskattade kortet på mig i presentationen ; )


Sov gott!


Kram Lena


Här bor vi!


 
ANNONS
 
molle

molle

11 februari 2009 21:26

ojoj vad motion..
det skulle väl vara bra om man kunde motionera i sömnen

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Karin

Karin

11 februari 2009 21:29


Vilken hurtbulle du är!!

Och SÅ ser du ut, ja just ja :-)
Vi har ju träffats men min minnesbild var lite klen. Men jag mindes dej rätt!

http://gemini.bloggagratis.se

 
Tin

Tin

11 februari 2009 21:56

Vad kul att se en bild på dig, en glad hurtbulle ser jag ;)

Ha det gott!

http://tins.bloggagratis.se

 
Jessi

Jessi

11 februari 2009 22:23

Håller med , var är våren?!!

http://jeeezzica.blogg.se

 
Helena

Helena

11 februari 2009 22:30

Va kul att se en bild på dig....lustigt men man bildar sig en uppfattnting om hur folk ser ut...jag trodde du var ljushårig :-) Får kolla in makens klipp en annan kväll för nu hinner/orkar jag inte.....va kul med en man som är ståuppare :-) Kram o gonatt

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Erica Andersson

Erica Andersson

12 februari 2009 08:12

Vad roligt att se en bild av dig. Har ju bara träffat din man jag;)
Åh, vad duktig du är med din diet och motion. Snacka om kämparanda! Fast ärligt talat när jag sett bilden av dig förstår jag inte var du har gömt dom där extra kilona....
Ha en riktigt skön dag! Kram Erica

http://www.123minsida.se/erica2

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 16 feb 19:58

  Avslutat denna vecka med ett yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så fridfullt att få vägleda andra i yinyogans underbara värld❣️ Helt fantastiskt! Vilken energi🌟   Nu blir det vila i soffan😂 Kram Le...

Av Lena - Lördag 15 feb 07:30


  I går fick jag svar från Hematologen ang mitt blodprov jag lämnade i går morse på HC. Trombocyterna (blodplättarna) hade inte minskat i antal, snarare ökat lite, lite grann.   Så nu måste jag upp på dubbla dosen cellgift för att förhoppnings...

Av Lena - Fredag 14 feb 07:06

  I dag är det dags att lämna blodprov för att se om cellgifterna hjälper till att bryta ner lite trombocyter (blodplättar). Kanske bli det en justering av cellgiftsdosen.   Vi får se👍🏼 Förmodligen hör Hematologen av sig på e...

Av Lena - Söndag 9 feb 20:10


  I kväll körde jag yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så härligt och välbehövligt för min egen del🌹   Märktes att jag varit stressad i veckan pga min sjukdomsdiagnos och alla prover🌸 Men, nu känns som att jag är på b...

Av Lena - Lördag 8 feb 17:09


  Här är pillret (cellgift) som ska se till att värdet på trombocyterna i mitt blod sjunker till en lagom nivå🙏Just nu tar jag en om dagen, men det kan komma och ändras beroende på hur värdet ligger.   Nästa vecka ska jag till HC och ta ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se