Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Go kväll i stugan ; )))

Av Lena - 12 februari 2009 17:49


Nu är jag hemma igen och precis mumsat kvällsmat!


Törs knappt tala om vad vi ätit ; )

Korv med bröd!!

Det ni!!!

Pga. att Stefan skulle jobba på bingon och både han och jag kom hem sent fick vi snabbt steka korv och mumsa!!!!

Inte världens bästa mat men vad gör man när tiden är knapp!!!!!


Nu är det dags att ta in hästarna och sedan får vi se vad som händer ;  )

Kanske lite städning eller tv-tittande! Förmodligen blir det en sväng på cykeln också ; )


Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kram Lena


 
ANNONS
 
Tin

Tin

12 februari 2009 18:13

Då kan jag tala om att denna underbara menyn har jag också ibland.
Ha en god kväll!

http://tins.bloggagratis.se

 
Ann

Ann

12 februari 2009 18:35

Korv o bröd är inte att förakta dessutom gott,stark senap o ketchup och rostad lök mums(:
Ha en bra kväll(:Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

12 februari 2009 19:28

Helt okej tycker vi! Bröden ser ut att vara av den nyttiga sorten.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 17 feb 12:03


      Vilket härligt yinyogapass jag hade förmånen att få hålla idag🌟   Massor med underbara energier flödade i rummet & jag längtar redan till nästa söndag🙏   Två gånger kvar på denna kurs: 24/2 & 10/3 Plats: Kafeter...

Av Lena - Lördag 16 feb 13:55


  Våren verkar ha kommit & jag blir så glad🤗 Älskar det varmare vädret, fåglarnas sång och takdropp!   Fyller på med positiv energi i kroppen och det känns underbart🌟   Fixat lite med blommor här hemma och fick ihop ett...

Av Lena - Lördag 9 feb 08:29


    I sommar har vi den stora förmånen att få bli mormor & morfar till ännu en liten pojke ❤️👶🏻 Ska bli så fantastiskt roligt✨   Längtar🙏   ❤️❤️❤️&#...

Av Lena - Fredag 8 feb 16:09


  Äntligen fredag🌟 Jag har redan jobbat klart för dagen och intar nu helgfeeling🙏   Kan det bli bättre? Fantastisk fredag med plusgrader o takdropp. Det gillar jag skarpt🤗   Ha en underbar fredag😘 /L...

Av Lena - Söndag 3 feb 17:24

        Här är några av dom halsband & armband som jag har till salu för tillfället!   Halsbanden är handknutna av mig (1 knut mellan varje pärla) & kostar 350 kr/st + porto Armbanden kostar 100 kr/st + porto   Kika gärna in på min he...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se