Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Gåshud!!!!!!

Av Lena - 13 mars 2009 18:09


Tårar nerför kinderna.........

Så vackert!

 
ANNONS
 
Lena

Lena

13 mars 2009 19:10

Åh så fina låtar!
Ha en underbar kväll du med!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
stort och smått

stort och smått

13 mars 2009 19:41

Tack! Och jag vill önska dig detsamma!

Kram Agneta

http://agneta.bloggagratis.se

 
Kryddburken

Kryddburken

13 mars 2009 19:50

Åhh så fint!! Ja, tårögt också... Jag är inte så himla förtjust i youtube klipp i vanliga fall men för nån veckan sedan fick jag detta klick som först följs av denna text...
En dag frågar en son sin far :
- Pappa, springer du en maraton med mig?
- Ja, svarade pappa och de sprang sin första maraton.

En dag frågar sonen sin far :
- Pappa, springer du ett maraton till med mig?
- Ja, svarade pappan och de sprang ytterligare ett maraton.

En dag frågar sonen sin far :
- Pappa, vill du göra en Ironman tillsammans med mig (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)?
- Ja svarade pappan.

Varsågod, här är bilderna till den berättelsen.

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Jepp, då trillade tårarna...

PS. Spännande, spännande, jag återkommer via mail imorgon! DS.

http://kryddburken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 2 dec 18:40


    Vilken härlig kurshelg jag har haft✨✨   Så mycket nytt att ta in & så mycket energier som flödat❤️ Tacksam av hela mitt hjärta!   Nu har jag gått Reiki1 och kommer att öva på nära kära😄 Ser ver...

Av Lena - Lördag 1 dec 18:03

      Vilken härlig kursdag✨ Fylld med energier och tacksamhet!   Reiki kan verkligen göra gott👌 Fortsättning i morgon på denna steg 1 utbildning🌸   Nu läsa på lite mer om Reiki & njuta av en kopp te.   Kr...

Av Lena - Lördag 1 dec 08:29


    Dags att strax bege sig till helgens kurs✨ Ännu en kurs som jag ser fram emot och tror ska bli hur bra som helst!   Reikihealing (holy fire Reiki)🤗   Nytt för mig och så spännande! Rapport om dagen kommer i kväll&#...

Av Lena - Söndag 25 nov 18:08


    Nu är det klart✨ Nu är jag utbildad yinyogalärare👏   Så glad & stolt att jag gjort detta!   Fantastisk lärare och underbara kursdeltagare🙏   Nu ska det ordnas med bolster & lite annat smått o gott. Jag ...

Av Lena - Lördag 24 nov 18:39

        Trots förkylning och feber kunde jag genomföra näst sista dagen på yinyogalärarutbildningen👍🏼 Tur det finns piller✨   I morgon är stora dagen😅 Då är vår examination.... Var och en ska göra ett e...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se