Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Lång dag!

Av Lena - 15 april 2009 07:13


I dag blir det en lång dag!


Först ska jag på kurs hela dagen i Sandviken 9-16.

Klockan 17 börjar vårat p-möte och då får vi veta hur vi ska jobba till hösten!

Jag hoppas vi får rotera lite inom huset!

Känner verkligen att det behövs!

Jag räknar med att vara hemma igen runt 20.00 ; ))))))


Som sagt, en lång dag!


Ha en toppen dag!


Kram Lena


 
ANNONS
 
Lena

Lena

15 april 2009 08:32

Ja det blir en lång dag för dig!så himla duktig du är på att göra smycken,dom är såååå söta allihopa.
Ha det gott!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Ann

Ann

15 april 2009 12:50

Hoppas dagen varit givande(:
Vårkramar Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

15 april 2009 13:56

Jag har inte hunnit lagt ut min smyckestillverkning på Tradera ännu, men ska försöka göra det så fort jag kan.
Säg vad jag inte har i denna samling ;).
Det är sötvattenspälor, glaspärlor, coins, krackelerade, en massa jätte fina seed beads m.m Massor av berlocker och mellandelar ( stjärnor, hjärtan, blommor m.m) Klämpärlor, togglelås, massa klolås, wire, vaxad bomulls tråd, 28 organzapåsar, magnetpärlor, 5 tänger, öglepinnar, hattpinnar, Halsbandsboken och en massa annat smått och gott. Alla förvaringslådor medföljer. Hela paketet med kartong och emballage väger 8,3 kg :).
Jag säger till när jag har lagt ut det på Tradera så kan du gå in och kika lite :).
Ha det så bra,
Kram

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

15 april 2009 16:06

oj lång dag!!Hoppas att den blir fin:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 10 nov 10:34

I går var det dags för Mamma Mia The Party på Tyrol i Stockholm👏🏻💃🏻 Fantastiskt sällskap och underbar underhållning!Rekommenderas🤗 Nu är det vila några timmar innan det är dags för 2 yinyogapass i Årsunda! ...

Av Lena - Fredag 1 nov 08:29


  Äntligen går det åt rätt håll efter magsjukan👌🏻 Fick ont i kroppen och feber efter magsjukan, men nu har det börjat vända och det känns så bra🌷   Nu hoppas jag slippa baciller en tid framöver så att jag kan jobba och ...

Av Lena - Onsdag 30 okt 10:25


  Trodde jag skulle klara mig från magsjukan 🤪 Men, ack så jag bedrog mig!Efter en mycket jobbig kväll/natt har jag idag intagit en väldigt liten frukost!Naturligtvis är jag hemma från jobbet resten av veckan eftersom jag inte vill riskera...

Av Lena - Lördag 26 okt 09:55

Här kommer några smakprov på dom smycken jag gjort som är till salu🌸🌟🌸   Fler smycken hittar du på:   www.malaforyou.se       Nr 425Malahalsband med 6 mm facetterad brun jaspis🌸Halsbandet är ca 39 cm långt...

Av Lena - Torsdag 24 okt 17:29


  Så glad & tacksam🥰 I dag har jag fått en underbar present med posten fast jag inte fyller år🌸   Fick denna otroligt vackra kaftanen av min fantastiska vän Zinat Pirzadeh😍 Love you🌟❤️   Nu...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se