Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Fundering så här på eftermiddagen.....

Av Lena - 9 november 2009 15:55

Varför spar man på en massa skit!?


Spar, spar,spar i tron av att man kommer att använda saker och ting senare!?


Skulle behöva slänga hur mycket skit som helst här hemma eller lämna till någon loppis!

Blir så himla stökigt av alla dessa pryttlar som tar onödig plats!


Tänk att det ska vara så svårt att bara kasta bort det  = )))


Hur gör ni andra med alla grejor!?


Detta måste vara ett typiskt I-lands problem = )

Man har för mycket saker helt enkelt!!


Nej, fram med stora svarta sopsäcken nu Lena och börja kasta!!!!!!


Ha en fortsatt bra måndag i det dystra vädret!


Kram Lena


sommar  

 
ANNONS
 
Teija

Teija

9 november 2009 16:25

Hm, visst är det lite mörkt ute nu men snart sitter vi där på parkbänken och solar igen:D

Jepp, rensa måste man med jämna mellanrum. Det bara är så.

Ha en bra kväll, kram!

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
Erica Andersson

Erica Andersson

9 november 2009 16:48

Hm, här är det tvärt om! Jag måste hålla i det jag vill behålla.... jag har en "gubbe" som kastar ALLT!!! :) Så det är tur att vi bor i hop, annars hade han bott i ett tomt hus... och jag i ett överfullt:)
Kram Erica

http://www.123minsida.se/erica2

 
Hönsmammann

Hönsmammann

9 november 2009 19:17

Jag har löst det så att jag har en STOR lada där mycket bra att ha saker får plats. Blir vääldigt jobbigt om vi skulle flytta någon gång.

http://www.annorlunda-a.blogspot.com

 
Märit

Märit

10 november 2009 14:40

Jag håller på å röjer som en tok just nu. Det är alldeles för lätt att spara en massa. Å bara drygt när man ska städa och så.
De som man inte använder ska ut ;)
Det börjar bli riktigt fint här hemma nu =)

http://www.sunnanhof.se

 
ejmis

ejmis

10 november 2009 22:00

Jag brukar rensa och lämna till Erikshjälpen eller liknande =)

http://ejmis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 21 mars 17:16

        Fredagen den 5/4 ska jag & mina smycken vara med på Girls After Work på Söders Källa i Gävle som en av utställarna🌸   Evenemanget är utsålt och det ska verkligen bli spännande att få vara med!   Här ser ni några av dom a...

Av Lena - Onsdag 20 mars 09:05


    Natten till igår hade jag jordens tandvärk och sov knappt en blund😢 Blev hemma från jobbet, avvaktade att ringa tandläkare eftersom tandvärken klingade av. Idag vaknar jag med migrän av värsta sorten, så något tandläkarbesök lär ...

Av Lena - Tisdag 19 mars 16:36


      Nu är det klart👌🏻   Den 8/5 drar min första yinyogakurs på Söders Källa i Gävle i gång! Det ska bli så spännande🦋   Maila gärna vid anmälan eller om du har frågor/funderingar   lena.soderblom@gmail.co...

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se