Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Julklappar!

Av Lena - 6 december 2009 16:25


Börjar bli nervös nu!!!

Jag har inte köpt en enda julklapp så här långt i år = /


julklappar  


Hur ska detta sluta!

Stress sista veckan, eller ska jag hinna nu i veckan som kommer?


Varför ska man vara ute i sista minuten?

Nu är det ju faktiskt ca 2 veckor kvar, men ändå!!


Hur långt har ni andra kommit?

Är ni klara?

Mycket kvar?


Julkramar från Lena


julgran  


 
ANNONS
 
Erica Andersson

Erica Andersson

6 december 2009 18:41

Gulp! Har heller inte köpt några klappar än... oj, nu måste man börja ta sig i kragen. Ska bli kvitt från förkylningen, sen är det bara att ta sikte på Valbo:)
Ha en fortsatt skön andra advent!
Kram Erica

http://www.123minsida.se/erica2

 
Ulrica

Ulrica

6 december 2009 19:49

Jag känner mig hyfsat klar faktiskt...beställde två julkorgar idag till familjen men annars är det i stort färdigt. hade sån tur så jag fick till både örhängena, ett par ridstövlar, en ny film och ett stall till hanna innan sista november så jo jag känner mig rätt klar...gubben min får nog en ny rakapparat tror jag :O) har så svårt att komma på nåt annat bra!
kramen Ulrica

http://www.lyckeboet.dinstudio.se

 
Sofia

Sofia

6 december 2009 19:57

Jag har köpt några, men jag är inte helt klar.
Nu börjar jag bli förkyld också.
Sitter på jobbet och skickar en "smygkommentar"
Ha de gott!

Kram Sofia

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Hönsmammann

Hönsmammann

6 december 2009 20:23

Jo, tack kallsvetten kom allt sipprandes en aning idag när andra ljuset skulle tändas och jag helt plötsligt förstod den djupare innebörden av det...

Jag har köpt en del julklappar men har en del kvar.

Lycka till!

http://annorlunda-a.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

6 december 2009 20:31

Hej ,,så roligt att du hittade till mig oxå..Tycker det är så roligt med nya ansikten nya bloggar att utforska..Nej här har det inte heller köpts nått nästan så du är inte ensam....Vi syns igen..Kram Susanne..Vill du förresten inte vara med i min utlottning?

http://mittlivifare.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

29 december 2009 14:11

Hej..jag hoppas att du har haft en fin Jul..nu är det snart dags att ta nya tag inför det nya året..Önskar dig en god fortsättning..Kram Susanne

http://mittlivifare.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 20 mars 09:05


    Natten till igår hade jag jordens tandvärk och sov knappt en blund😢 Blev hemma från jobbet, avvaktade att ringa tandläkare eftersom tandvärken klingade av. Idag vaknar jag med migrän av värsta sorten, så något tandläkarbesök lär ...

Av Lena - Tisdag 19 mars 16:36


      Nu är det klart👌🏻   Den 8/5 drar min första yinyogakurs på Söders Källa i Gävle i gång! Det ska bli så spännande🦋   Maila gärna vid anmälan eller om du har frågor/funderingar   lena.soderblom@gmail.co...

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 10 mars 18:46


    Idag var det dags för sista yinyogapasset för denna omgång i Torsåker🦋 Stort TACK till alla som varit med🌟 Det har varit väldigt roligt & givande. Otroligt mycket energi och värme under passen. Förhoppningsvis blir de...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se