Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Kväller på Nygårds!

Av Lena - 11 februari 2010 19:57


Så var ännu en dag till ända = )


Kört mitt motionspass: 30 minuter crosstrainer och 40 sit-ups!


  


Nu ska jag fixa med en beställning på ett par silverörhängen (hjärtan)!

Läggs på lådan i morgon!

Klicka på bilden så kommer du till mina smycken = )


  


Nu på kvällen har jag också fixat med lite hönsägg som jag ska ta med till jobbet i morgon och se om någon vill köpa = ) 

Jag har 8 st 12-pack för 25 kr/kartong!

Först till kvarn........


Klicka på bilden så kan du se mina höns och andra djur = )

  


Ha en fortsatt skön kväll!


Kram Lena

 
ANNONS
 
m

m

11 februari 2010 21:54

Nu får mina läsare bestämma vad jag ska skriva om i bloggen! Tyck till du med...:) kram!

http://matildasimonette.blogg.se

 
Erica Andersson

Erica Andersson

12 februari 2010 08:08

Åh, vilken härlig äggfärg. Är det från dina hedemoror?

Ha en fin fredag!

Kram Erica

http://www.alsjobergets.se

 
Kristina

Kristina

12 februari 2010 08:19

Ser att du jobbar på med motionen/vikten, kanon!! Själv har jag börjat på kettelbells :) och så går jag flera runder om dan med min och grannens hund. Kollade vågen häromdagen och jag hade visst gått ner 2 kg!!! Rundorna med grannens hund är inte alltid så roliga men nu fick jag lite kredit :)
Kram

http://kristinas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 16 feb 19:58

  Avslutat denna vecka med ett yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så fridfullt att få vägleda andra i yinyogans underbara värld❣️ Helt fantastiskt! Vilken energi🌟   Nu blir det vila i soffan😂 Kram Le...

Av Lena - Lördag 15 feb 07:30


  I går fick jag svar från Hematologen ang mitt blodprov jag lämnade i går morse på HC. Trombocyterna (blodplättarna) hade inte minskat i antal, snarare ökat lite, lite grann.   Så nu måste jag upp på dubbla dosen cellgift för att förhoppnings...

Av Lena - Fredag 14 feb 07:06

  I dag är det dags att lämna blodprov för att se om cellgifterna hjälper till att bryta ner lite trombocyter (blodplättar). Kanske bli det en justering av cellgiftsdosen.   Vi får se👍🏼 Förmodligen hör Hematologen av sig på e...

Av Lena - Söndag 9 feb 20:10


  I kväll körde jag yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så härligt och välbehövligt för min egen del🌹   Märktes att jag varit stressad i veckan pga min sjukdomsdiagnos och alla prover🌸 Men, nu känns som att jag är på b...

Av Lena - Lördag 8 feb 17:09


  Här är pillret (cellgift) som ska se till att värdet på trombocyterna i mitt blod sjunker till en lagom nivå🙏Just nu tar jag en om dagen, men det kan komma och ändras beroende på hur värdet ligger.   Nästa vecka ska jag till HC och ta ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se