Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Kväller på Nygårds!

Av Lena - 11 februari 2010 19:57


Så var ännu en dag till ända = )


Kört mitt motionspass: 30 minuter crosstrainer och 40 sit-ups!


  


Nu ska jag fixa med en beställning på ett par silverörhängen (hjärtan)!

Läggs på lådan i morgon!

Klicka på bilden så kommer du till mina smycken = )


  


Nu på kvällen har jag också fixat med lite hönsägg som jag ska ta med till jobbet i morgon och se om någon vill köpa = ) 

Jag har 8 st 12-pack för 25 kr/kartong!

Först till kvarn........


Klicka på bilden så kan du se mina höns och andra djur = )

  


Ha en fortsatt skön kväll!


Kram Lena

 
ANNONS
 
m

m

11 februari 2010 21:54

Nu får mina läsare bestämma vad jag ska skriva om i bloggen! Tyck till du med...:) kram!

http://matildasimonette.blogg.se

 
Erica Andersson

Erica Andersson

12 februari 2010 08:08

Åh, vilken härlig äggfärg. Är det från dina hedemoror?

Ha en fin fredag!

Kram Erica

http://www.alsjobergets.se

 
Kristina

Kristina

12 februari 2010 08:19

Ser att du jobbar på med motionen/vikten, kanon!! Själv har jag börjat på kettelbells :) och så går jag flera runder om dan med min och grannens hund. Kollade vågen häromdagen och jag hade visst gått ner 2 kg!!! Rundorna med grannens hund är inte alltid så roliga men nu fick jag lite kredit :)
Kram

http://kristinas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 17 feb 12:03


      Vilket härligt yinyogapass jag hade förmånen att få hålla idag🌟   Massor med underbara energier flödade i rummet & jag längtar redan till nästa söndag🙏   Två gånger kvar på denna kurs: 24/2 & 10/3 Plats: Kafeter...

Av Lena - Lördag 16 feb 13:55


  Våren verkar ha kommit & jag blir så glad🤗 Älskar det varmare vädret, fåglarnas sång och takdropp!   Fyller på med positiv energi i kroppen och det känns underbart🌟   Fixat lite med blommor här hemma och fick ihop ett...

Av Lena - Lördag 9 feb 08:29


    I sommar har vi den stora förmånen att få bli mormor & morfar till ännu en liten pojke ❤️👶🏻 Ska bli så fantastiskt roligt✨   Längtar🙏   ❤️❤️❤️&#...

Av Lena - Fredag 8 feb 16:09


  Äntligen fredag🌟 Jag har redan jobbat klart för dagen och intar nu helgfeeling🙏   Kan det bli bättre? Fantastisk fredag med plusgrader o takdropp. Det gillar jag skarpt🤗   Ha en underbar fredag😘 /L...

Av Lena - Söndag 3 feb 17:24

        Här är några av dom halsband & armband som jag har till salu för tillfället!   Halsbanden är handknutna av mig (1 knut mellan varje pärla) & kostar 350 kr/st + porto Armbanden kostar 100 kr/st + porto   Kika gärna in på min he...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se