Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Aj som f-n!

Av Lena - 21 juli 2010 12:54

Här sitter jag i godan ro på altanen och samtalar med min käre man!

2 getingar flyger runt oss, då väljer Stefan att gå in och jag sitter lugnt kvar!

Tänker lite korkat att det händer inget, men tänk så fel jag kan ha!!!!


Getingen bestämmer sig för att sticka mig i armen!!

Undrar varför?

Jag hade ju inte gjort den nåt!!


Nu är jag arg och sur samt har ont!

Bäst att alla getingar håller sig på avstånd framöver!

  

 
ANNONS
 
Lena

Lena

21 juli 2010 13:03

Oj, inge roligt alls..... Här hemma har jag brommsar till massor....inge kul det heller.. ;(

http://lenahansen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

annica johansson

21 juli 2010 13:03

Ja det var en otroligt korkad geting, som sticker utan andledning. Köp dig en getingsfälla på ICA och blanda sirap och saft och häll i den, superbra fälla, getingår brukar den bli full på en dag :) effektivt...

 
Märit & Co

Märit & Co

21 juli 2010 14:19

Va ovanligt och konstigt???
Jag sitter alltid still och det händer aldrig nåt då. Vilken otur =(

http://www.sunnanhof.se

 
Anna - Man ser floden

Anna - Man ser floden

22 juli 2010 10:12

Tror du de kan vara svartsjuka för att du håller på med bin?

Vi hade problem med en slags jätteaggressiva getingar när vi murade upp vägarna. Hålteglet såg väl ut som en jättelik bikupa kan jag tänka.

http://www.portugal-alentejo.se

 
ejmis

ejmis

22 juli 2010 22:53

Vilken elaking =/
Jag gillar INTE getingar!!!

http://ejmis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Lördag 20 okt 07:32

        I går var jag till frisören✨👌🏻 På min vanliga frisörsalong var det fullbokat😳   Gick då till en annan där det endast satt en tjej (personal) som inte prata engelska. Hon ringde upp sin chef och ja...

Av Lena - Fredag 19 okt 07:20


    Idag är det dags att packa ihop resväskan😢 Har haft en underbar semester med perfekt väder. Lugnt o sillsamt med mycket sol o bad.   Träffat nya & gamla vänner😍   Men innan resväskan stängs helt ska vi njuta hela ...

Av Lena - Tisdag 16 okt 08:38


      I går kväll blev det restaurangbesök med flertalet grannar✨😍 Vi träffades på Luna Bistro och åt en underbar middag tillsammans. Så trevligt, med gamla & nya vänner!   Så tacksam för allt vi har, både här i Turkiet ...

Av Lena - Söndag 14 okt 07:59

              Så tacksam att jag fått uppleva ett turkiskt bröllop🙏   Bröllopet var i bröllopslokalen som ligger alldeles bredvid oss. Brudparet var Mehmet som jobbar på kontoret här på vårat område och hans flickvän.   Vilke...

Av Lena - Lördag 13 okt 07:34


    I kväll åker långklänningen på💃🏻 Det är bröllop och vi är inbjudna!!   Första gången vi ska på ett turkiskt bröllop, det ska bli så spännande. Gäller att ladda mobilen så vi kan ta många härliga bilder🙏   ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se