Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

One more = )))))

Av Lena - 23 februari 2011 19:05


Så glad i kväll när jag kom ut i stallet och Lisbeth hade fastnat i fällan   

Kan hända finns det någon av er läsare som tycker jag är elak, men det är jag inte!!

Tycker inte om råttor som mumsar kaninungar, kycklingar och hästarnas foder så är det bara!

Nu förväntar jag mig att Doris kommer att fastna med "skägget i brevlådan" vilken dag som helst!

Förmodligen är dom många fler i råttfamiljen men dom kan välja en av dom andra fällorna om dom vill, inga problem!!


Kallt är det som vanligt, just nu 22 grader kallt och det eldas i båda kakelugnarna!

I morgon ska den värsta kylan försvinna har jag läst och jag hoppas innerligt att det stämmer = )


  Ha en skön kväll!


Kram Lena

 
ANNONS
 
Erica Andersson

Erica Andersson

23 februari 2011 21:10

Säkert fler, du vet kusiner, tremänningar, sysslingar o pysslingar, så du har nog att göra ett tag:)
Men jag håller med, det är göräckligt att dom är i foder osv.
Kämpa på!!!
Kram Erica

http://www.alsjobergets.se

 
Carina

Carina

23 februari 2011 21:52

Du är för go =) du har namn på de otäcka råttisarna. Bara på dom!Hoppas att du får tag i hela släkten med alla farbröder,mostrar osv...inget kul att ha såna snyltgäster.
Kram

http://www.brixlantgard.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 20 mars 09:05


    Natten till igår hade jag jordens tandvärk och sov knappt en blund😢 Blev hemma från jobbet, avvaktade att ringa tandläkare eftersom tandvärken klingade av. Idag vaknar jag med migrän av värsta sorten, så något tandläkarbesök lär ...

Av Lena - Tisdag 19 mars 16:36


      Nu är det klart👌🏻   Den 8/5 drar min första yinyogakurs på Söders Källa i Gävle i gång! Det ska bli så spännande🦋   Maila gärna vid anmälan eller om du har frågor/funderingar   lena.soderblom@gmail.co...

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 10 mars 18:46


    Idag var det dags för sista yinyogapasset för denna omgång i Torsåker🦋 Stort TACK till alla som varit med🌟 Det har varit väldigt roligt & givande. Otroligt mycket energi och värme under passen. Förhoppningsvis blir de...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se