Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

One more = )))))

Av Lena - 23 februari 2011 19:05


Så glad i kväll när jag kom ut i stallet och Lisbeth hade fastnat i fällan   

Kan hända finns det någon av er läsare som tycker jag är elak, men det är jag inte!!

Tycker inte om råttor som mumsar kaninungar, kycklingar och hästarnas foder så är det bara!

Nu förväntar jag mig att Doris kommer att fastna med "skägget i brevlådan" vilken dag som helst!

Förmodligen är dom många fler i råttfamiljen men dom kan välja en av dom andra fällorna om dom vill, inga problem!!


Kallt är det som vanligt, just nu 22 grader kallt och det eldas i båda kakelugnarna!

I morgon ska den värsta kylan försvinna har jag läst och jag hoppas innerligt att det stämmer = )


  Ha en skön kväll!


Kram Lena

 
ANNONS
 
Erica Andersson

Erica Andersson

23 februari 2011 21:10

Säkert fler, du vet kusiner, tremänningar, sysslingar o pysslingar, så du har nog att göra ett tag:)
Men jag håller med, det är göräckligt att dom är i foder osv.
Kämpa på!!!
Kram Erica

http://www.alsjobergets.se

 
Carina

Carina

23 februari 2011 21:52

Du är för go =) du har namn på de otäcka råttisarna. Bara på dom!Hoppas att du får tag i hela släkten med alla farbröder,mostrar osv...inget kul att ha såna snyltgäster.
Kram

http://www.brixlantgard.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 14 nov 06:58


       

Av Lena - Söndag 10 nov 10:34

I går var det dags för Mamma Mia The Party på Tyrol i Stockholm👏🏻💃🏻 Fantastiskt sällskap och underbar underhållning!Rekommenderas🤗 Nu är det vila några timmar innan det är dags för 2 yinyogapass i Årsunda! ...

Av Lena - Fredag 1 nov 08:29


  Äntligen går det åt rätt håll efter magsjukan👌🏻 Fick ont i kroppen och feber efter magsjukan, men nu har det börjat vända och det känns så bra🌷   Nu hoppas jag slippa baciller en tid framöver så att jag kan jobba och ...

Av Lena - Onsdag 30 okt 10:25


  Trodde jag skulle klara mig från magsjukan 🤪 Men, ack så jag bedrog mig!Efter en mycket jobbig kväll/natt har jag idag intagit en väldigt liten frukost!Naturligtvis är jag hemma från jobbet resten av veckan eftersom jag inte vill riskera...

Av Lena - Lördag 26 okt 09:55

Här kommer några smakprov på dom smycken jag gjort som är till salu🌸🌟🌸   Fler smycken hittar du på:   www.malaforyou.se       Nr 425Malahalsband med 6 mm facetterad brun jaspis🌸Halsbandet är ca 39 cm långt...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se