Direktlänk till inlägg 1 augusti 2011

Lite nytta!

Av Lena - 1 augusti 2011 21:55

Japp,i dag har jag gjort lite nytta!

Köpte träöolja i går och i dag skulle altanen bli fin!

Oljan räckte dock bara till 3/4, men i morgon ska det bli klart = )

Även trappen in till huset ska få sig en omgång!

 

Har nu bara 2 veckor kvar på min semester och jag börjar känna mig stressad av att jag inte ska hinna med allt vill ha gjort = /

 

Kanske ska jag fortsätta njuta av semestern och ta dagen som den kommer!?

Lite uppstyrda nyttigheter kan jag lägga in = )))


Ha en skön kväll!


Kram Lena

 
ANNONS
 
annica j

annica j

2 augusti 2011 09:35

hahah...känner till det där med stressen :)) Men gör inte som jag, stressa inte så du oxå får ont :/ så ta dagen som den kommer och stoppa in lite nyttigt när orken, lusten infinner sig samtidigt :)

Ha en underbar stresslagom dag :))

http://annicasdjurliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se