Direktlänk till inlägg 20 juli 2012

Doris och Lillemor!

Av Lena - 20 juli 2012 20:57


Här har vi Doris:


 


Här har vi Lillemor:


 


Så himla söööta = ))))


Kram Lena

 
ANNONS
 
LyckligaPraliner

LyckligaPraliner

20 juli 2012 21:44

Nej men hur är det möjligt att något kan bli så sött?! Jag har funderat på ankor men vet inget. Måste ta reda på vad som krävs. Är orolig för att vintern är för kall. Hönsen klarar sig bra med två värmelampor men ankor...inte en aning. Vi har ju så kall vinter. Och lång.

Ann-Louise

http://www.lyckligapraliner.blogspot.com

 
LyckligaPraliner

LyckligaPraliner

20 juli 2012 22:36

Sv; Vi har Dvärg Kochin. Tyvärr dog en liten en för två veckor sedan. Det var det samma symtom som hönsförlamning så vi är inte glada. Risken är stor att fler blir sjuka och det är lång inkubationstid...Vi blev ju tvungen att låta avliva hela förra flocken i oktober pga skabbkvalster som förstörde deras ben. Varför ska vi råka ut för allt känns det som..

Ann-Louise

http://www.lyckligapraliner.blogspot.com

Lena

20 juli 2012 23:11

Vi har en tupp (Danny) som är dv.kochin och hoppas kunna skaffa några fruar av samma ras till honom!
Tycker det är en härlig ras = )
Mot benkvalster kan man använda "Skillingaryd hästsalva" och smörja deras ben med, fungerar bra ; )

 
annica j

annica j

21 juli 2012 10:24

Otroligt söta dom är ;)

http://annicasdjurliv.bloggplatsen.se

 
ejmis

ejmis

27 juli 2012 14:09

Underbara!!

http://ejmis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Lördag 20 okt 07:32

        I går var jag till frisören✨👌🏻 På min vanliga frisörsalong var det fullbokat😳   Gick då till en annan där det endast satt en tjej (personal) som inte prata engelska. Hon ringde upp sin chef och ja...

Av Lena - Fredag 19 okt 07:20


    Idag är det dags att packa ihop resväskan😢 Har haft en underbar semester med perfekt väder. Lugnt o sillsamt med mycket sol o bad.   Träffat nya & gamla vänner😍   Men innan resväskan stängs helt ska vi njuta hela ...

Av Lena - Tisdag 16 okt 08:38


      I går kväll blev det restaurangbesök med flertalet grannar✨😍 Vi träffades på Luna Bistro och åt en underbar middag tillsammans. Så trevligt, med gamla & nya vänner!   Så tacksam för allt vi har, både här i Turkiet ...

Av Lena - Söndag 14 okt 07:59

              Så tacksam att jag fått uppleva ett turkiskt bröllop🙏   Bröllopet var i bröllopslokalen som ligger alldeles bredvid oss. Brudparet var Mehmet som jobbar på kontoret här på vårat område och hans flickvän.   Vilke...

Av Lena - Lördag 13 okt 07:34


    I kväll åker långklänningen på💃🏻 Det är bröllop och vi är inbjudna!!   Första gången vi ska på ett turkiskt bröllop, det ska bli så spännande. Gäller att ladda mobilen så vi kan ta många härliga bilder🙏   ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se