Direktlänk till inlägg 15 februari 2014

Ser fram emot varmare väder =)

Av Lena - 15 februari 2014 15:49


Det ska bli härligt att snart få uppleva några dagar i varmare väder!

Att få uppleva "svensk sommar" redan i feruari/mars är inte helt fel!


 


Vi får se vad Alanya har att erbjuda =)
Vi har aldrig varit i Alanya tidigare så vi tar gärna emot tips på sevärdheter osv!


 


Men, resan är först om ca 1½ vecka så vi får drömma vidare ; )


Kram Lena

 
ANNONS
 
bara anna

bara anna

16 februari 2014 08:51

Hej! Kikar in hos dig. Turkiet har jag besökt några gånger men inte Alanya. Skönt att få lite sol och värme.

Ha en skön söndag

http://www.baraanna.se

Lena

16 februari 2014 09:14

Det ska bli otroligt skönt med lite värme =)
Vi har också besökt Turkiet några gånger, men aldrig Alanya!
Det ska bli spännande!!

Kram Lena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 11 feb 10:04


    I natt har vi haft nattgäst hos oss💫 Bästa Theo har spenderat ett dygn med oss💕💕   Så mysigt!!   I går hade vi även våra tre barn här och åt lunch. Det var längesedan det hände😍   En härlig hel...

Av Lena - Söndag 4 feb 17:02

          Äntligen har jag kommit i gång med yogan igen efter Indienresan och min bristning i magmuskeln✨ Körde mitt yogapass som jag fick i Kerala och med mig i dag hade jag Stefan👏👏 Så kul att yoga tillsammans&#...

Av Lena - Torsdag 1 feb 18:21


    Äntligen ett steg närmare våren✨ Välkommen februari🌸🌺   Snön faller ute och det ska så göra i många timmar till! Hoppas vägarna är plogade i morgon när det är dags för tidigt skift på jobbet👍   Ha e...

Av Lena - Tisdag 23 jan 19:16


    Jag är så glad🤗✨ Nu är det klart att jag ska gå yinyoga lärarutbildning i höst🙏 En dröm som blir sann❤️ Underbart!!   ✨✨✨✨   Kram Lena   ...

Av Lena - Söndag 21 jan 17:58


    Det var förmodligen en bristning i magmuskeln som gjorde att jag knappt kunde gå i början av veckan! Det hela utlöstes av en nysning! Det hade inget med maten i Indien att göra!   Är inte 100% frisk nu men i morgon väntar en dag på j...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se