Direktlänk till inlägg 21 maj 2014

Shoppingdags =)

Av Lena - 21 maj 2014 15:59


Tjohejsan vilken härlig dag!


I dag var det dags för shopping på Team Sportia!
Det var nämligen på Team Sportia jag valde att ta ut min vinst på 5000 kr som jag vann när jag var med i

Tactiq Team Nutrilett 5:2 - 2013    


Vilken härlig känsla att få plocka på sig dom varor man verkligen vill ha utan att behöva tänka på vad det kostar!!   


Jag valde att köpa träningskläder idag!

Har lite mer än hälften av beloppet kvar på presentkortet efter dagens handling!!


Asics träningsskor:

 


Träningsset North Bend (kortärmad tröja, långärmad tröja, strumpor och ett par långa tights)

 

Lite blandat: korta tights, kortärmad tröja, strumpor

 


Nu ska här tränas!!!


Nästa gång ska jag kika på bla bikini och sport-bh   


#nutrilett #asics #tactiqpr #tactiq #craft #northbend #träning #jogging #teamsportia #karitraa #athletic #seger


Ha det bäst i solen   


Kram Lena

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Tisdag 18 feb 20:01


  Just nu sys det finfina ögonkuddar till mina yinyogakurser🙏 En ögonkudde är underbar att lägga på ögonen under tex  savasana, avslappning och liggande meditation. Ögonkudden hjälper dig att varva ner när du behöver lugn och ro.  ...

Av Lena - Söndag 16 feb 19:58

  Avslutat denna vecka med ett yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så fridfullt att få vägleda andra i yinyogans underbara värld❣️ Helt fantastiskt! Vilken energi🌟   Nu blir det vila i soffan😂 Kram Le...

Av Lena - Lördag 15 feb 07:30


  I går fick jag svar från Hematologen ang mitt blodprov jag lämnade i går morse på HC. Trombocyterna (blodplättarna) hade inte minskat i antal, snarare ökat lite, lite grann.   Så nu måste jag upp på dubbla dosen cellgift för att förhoppnings...

Av Lena - Fredag 14 feb 07:06

  I dag är det dags att lämna blodprov för att se om cellgifterna hjälper till att bryta ner lite trombocyter (blodplättar). Kanske bli det en justering av cellgiftsdosen.   Vi får se👍🏼 Förmodligen hör Hematologen av sig på e...

Av Lena - Söndag 9 feb 20:10


  I kväll körde jag yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så härligt och välbehövligt för min egen del🌹   Märktes att jag varit stressad i veckan pga min sjukdomsdiagnos och alla prover🌸 Men, nu känns som att jag är på b...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se