Direktlänk till inlägg 11 januari 2016

Om jag hade rinnande vatten...

Av Lena - 11 januari 2016 10:47

 


Om jag hade rinnande vatten i huset skulle jag kunna duscha eller ta ett härligt skumbad, sätta på diskmaskinen, kanske tvätta några tvättar!

Tänk vad bra och skönt det vore😊


Istället är det tomt i kranarna, spelar ingen roll hur mycket jag hoppas och tror så förblir det lika snustorrt i kranarna😔

Rörmokarna jobbar på högvarv för naturligtvis är det många fler än jag/vi som det har frusit för.

Försöker gilla läget och väntar på min tur.


Men det jobbiga är nog att inte veta när min tur kanske kommer.


Jaja, när jag ändå är hemma och väntar passar jag på att skotta, för naturligtvis dimper det ner massor av snö!

Det är i dessa stunder man funderar på att flytta till lägenhet och slippa dessa jobbiga stunder i livet.


Har dock en snäll granne som hjälper mig så gott han kan och det är jag mycket tacksam för👍


Ha en bra dag!


Kram Lena

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Måndag 14 jan 05:08


    Dags för en ny vecka efter en härlig helg! En helg som innehöll bl.a. underbar yoga och ett roligt 5-års kalas🌸✨   Nu tar vi nya tag inför kommande arbetsvecka! Ha en under måndag🤗   Kram Lena ...

Av Lena - Onsdag 9 jan 17:53


    Så glad & nöjd över mina nya yogabolster✨❤️ För tillfället är 3 bolster färdiga och förhoppningsvis blir det några till denna vecka!   Bolstren har Stefan fixat och jag är såååå tacksam!   Bolstren var med på y...

Av Lena - Måndag 7 jan 19:55

    Avslutade jobbdagen med ett härligt yinyogapass med arbetskamrater🙏   Så härligt & avkopplande 🦋   Längtar redan till nästa måndag!   Nu blir det fortsatt vila i soffan.   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 6 jan 10:02

    Nr 225 Malahalsband med 6 mm rosamelerade agater samt brun jaspis🌸 Halsbandet är ca 40 cm långt exkl hänge, omkrets det dubbla! Det populära hjärthänget är ca 3,5 x 3,5 cm✨ Finns endast 1 ex! ✨Agat är en grund...

Av Lena - Lördag 5 jan 19:10


  Nu är det snart dags att dra i gång första yogaklassen🧘🏻‍♀️ På måndag börjar vi och jag gör det tillsammans med min vän och kollega Carina!   Ska bli så kul!   Förberedelserna är i full gång & det pirra...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se