Direktlänk till inlägg 11 januari 2016

Om jag hade rinnande vatten...

Av Lena - 11 januari 2016 10:47

 


Om jag hade rinnande vatten i huset skulle jag kunna duscha eller ta ett härligt skumbad, sätta på diskmaskinen, kanske tvätta några tvättar!

Tänk vad bra och skönt det vore😊


Istället är det tomt i kranarna, spelar ingen roll hur mycket jag hoppas och tror så förblir det lika snustorrt i kranarna😔

Rörmokarna jobbar på högvarv för naturligtvis är det många fler än jag/vi som det har frusit för.

Försöker gilla läget och väntar på min tur.


Men det jobbiga är nog att inte veta när min tur kanske kommer.


Jaja, när jag ändå är hemma och väntar passar jag på att skotta, för naturligtvis dimper det ner massor av snö!

Det är i dessa stunder man funderar på att flytta till lägenhet och slippa dessa jobbiga stunder i livet.


Har dock en snäll granne som hjälper mig så gott han kan och det är jag mycket tacksam för👍


Ha en bra dag!


Kram Lena

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 17 mars 18:35


    Vilken härlig helg🌷 Nu är jag fylld med massor av ny energi. Från topp till tå!   Jag har i helgen gått Holy Fire Reiki steg 2. Nya kunskaper och en underbar upplevelse.   Livet leker och jag mår toppen🙏🦋...

Av Lena - Tisdag 12 mars 17:01


  Alla ägg är nu sålda🤗 Återkommer när det finns mer att sälja!   Kram Lena ...

Av Lena - Söndag 10 mars 18:46


    Idag var det dags för sista yinyogapasset för denna omgång i Torsåker🦋 Stort TACK till alla som varit med🌟 Det har varit väldigt roligt & givande. Otroligt mycket energi och värme under passen. Förhoppningsvis blir de...

Av Lena - Fredag 8 mars 19:21

      Idag är jag tacksam❤️   Tacksam för att Clara klarade sig oskadd (vad vi vet just nu) när hon idag körde av vägen på väg till jobbet! Isigt och moddigt🚗   Helt klart hade hon änglavakt och det är vi otrolig...

Av Lena - Söndag 3 mars 17:16

          En fantastisk helg med härliga yogisar & supermysiga Malin Berghagen är nu till ända🌟🙏 Så tacksam att jag fick vara med om denna helg!   Härliga yogapass och underbara meditationer. Tänkvärda workshops! Fy...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se