Direktlänk till inlägg 11 januari 2016

Om jag hade rinnande vatten...

Av Lena - 11 januari 2016 10:47

 


Om jag hade rinnande vatten i huset skulle jag kunna duscha eller ta ett härligt skumbad, sätta på diskmaskinen, kanske tvätta några tvättar!

Tänk vad bra och skönt det vore😊


Istället är det tomt i kranarna, spelar ingen roll hur mycket jag hoppas och tror så förblir det lika snustorrt i kranarna😔

Rörmokarna jobbar på högvarv för naturligtvis är det många fler än jag/vi som det har frusit för.

Försöker gilla läget och väntar på min tur.


Men det jobbiga är nog att inte veta när min tur kanske kommer.


Jaja, när jag ändå är hemma och väntar passar jag på att skotta, för naturligtvis dimper det ner massor av snö!

Det är i dessa stunder man funderar på att flytta till lägenhet och slippa dessa jobbiga stunder i livet.


Har dock en snäll granne som hjälper mig så gott han kan och det är jag mycket tacksam för👍


Ha en bra dag!


Kram Lena

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 14 nov 06:58


       

Av Lena - Söndag 10 nov 10:34

I går var det dags för Mamma Mia The Party på Tyrol i Stockholm👏🏻💃🏻 Fantastiskt sällskap och underbar underhållning!Rekommenderas🤗 Nu är det vila några timmar innan det är dags för 2 yinyogapass i Årsunda! ...

Av Lena - Fredag 1 nov 08:29


  Äntligen går det åt rätt håll efter magsjukan👌🏻 Fick ont i kroppen och feber efter magsjukan, men nu har det börjat vända och det känns så bra🌷   Nu hoppas jag slippa baciller en tid framöver så att jag kan jobba och ...

Av Lena - Onsdag 30 okt 10:25


  Trodde jag skulle klara mig från magsjukan 🤪 Men, ack så jag bedrog mig!Efter en mycket jobbig kväll/natt har jag idag intagit en väldigt liten frukost!Naturligtvis är jag hemma från jobbet resten av veckan eftersom jag inte vill riskera...

Av Lena - Lördag 26 okt 09:55

Här kommer några smakprov på dom smycken jag gjort som är till salu🌸🌟🌸   Fler smycken hittar du på:   www.malaforyou.se       Nr 425Malahalsband med 6 mm facetterad brun jaspis🌸Halsbandet är ca 39 cm långt...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se