Direktlänk till inlägg 13 mars 2016

Tillskott som passar mig!

Av Lena - 13 mars 2016 08:40


Detta med klimakteriet och allt vad det innebär är inte enkelt.


Det finns dock massor att läsa på internet, tips och trix.

Det gäller sen att hitta det som passar en själv och prova sig fram.


 


Jag tar kosttillskottet ProComb för att minska mina besvär, bla lindra vallningarna.

Jag har tagit ProComb i några månader och tycker att dom fungerade utmärkt första månaderna, men nu på slutat känns det som att vallningarna har ökat i kraft igen.

Vet dock inte om det är så eller om det bara är en känsla.

Vågar dock inte riktigt sluta med tabletterna för då kanske det blir värre än värst.


Jag tar även magnesiumtabletter för att lindra kryp i benen och rastlöshet i kroppen som gärna infinner sig på kvällarna när jag ska sova.

Har tagit dessa tabletterna några veckor och känner redan att det har hjälpt.


Tar ni några kosttilskott eller har ni nåt annat som hjälper!?


Mottager gärna respons då man ofta känner sig ensam i sitt klimakteriemående trots att nästan alla kvinnor går genom denna fas mer eller mindre någon gång i livet!


#klimakteriet #procomb #magnesium #vallningar

 

Ha en underbar söndag!

 

Kram Lena
 
ANNONS
 
Cija

Cija

13 mars 2016 23:05

Den sortens magnesium du visar på bilden använder även jag. Jag är inte i mitt "eget" klimakterium utan ett kemiskt dit jag kastats in pga att jag äter antihormoner efter en bröstcancer.

Men redan innan denna diagnos så åt jag magnesium. Och de hjälper. :)

http://cija.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 2 dec 18:40


    Vilken härlig kurshelg jag har haft✨✨   Så mycket nytt att ta in & så mycket energier som flödat❤️ Tacksam av hela mitt hjärta!   Nu har jag gått Reiki1 och kommer att öva på nära kära😄 Ser ver...

Av Lena - Lördag 1 dec 18:03

      Vilken härlig kursdag✨ Fylld med energier och tacksamhet!   Reiki kan verkligen göra gott👌 Fortsättning i morgon på denna steg 1 utbildning🌸   Nu läsa på lite mer om Reiki & njuta av en kopp te.   Kr...

Av Lena - Lördag 1 dec 08:29


    Dags att strax bege sig till helgens kurs✨ Ännu en kurs som jag ser fram emot och tror ska bli hur bra som helst!   Reikihealing (holy fire Reiki)🤗   Nytt för mig och så spännande! Rapport om dagen kommer i kväll&#...

Av Lena - Söndag 25 nov 18:08


    Nu är det klart✨ Nu är jag utbildad yinyogalärare👏   Så glad & stolt att jag gjort detta!   Fantastisk lärare och underbara kursdeltagare🙏   Nu ska det ordnas med bolster & lite annat smått o gott. Jag ...

Av Lena - Lördag 24 nov 18:39

        Trots förkylning och feber kunde jag genomföra näst sista dagen på yinyogalärarutbildningen👍🏼 Tur det finns piller✨   I morgon är stora dagen😅 Då är vår examination.... Var och en ska göra ett e...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se