Direktlänk till inlägg 17 april 2017

Små plantor på gång🌱

Av Lena - Måndag 17 april 14:27

     


  Lite sen med frösådden här hemma, men några  sorter är på gång i alla fall👌

Bla rondellpetunia som kommit upp i massor🌸

Dessutom 6 st små tomatplantor av frön från den underbara tomatplantan jag hade i växthuset förra året.

Har även fått en sweet chiliplanta av Hannah.


Nu har jag även kastat ner frön från paprika, sweet chili, zinnia och smörboll!

Hoppas det tar sig fast jag är sen😍


Ha en fortsatt skön måndag🌸😊


Kram Lena


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Fredag 28 april 07:24


    Åh, äntligen är det fredag! Som jag längtat. En lite längre helg väntas då det är röd dag på måndag. Helt okej tycker jag.   Helgen bjuder på flera kalas och umgänge med nära och kära💕 Det gillas🌸   Ha en unde...

Av Lena - Torsdag 27 april 06:48


    Man vet att man gjort många Malahalsband när fingertoppen på vänster pekfinger domnar bort pga av det 😂 Men jag tänker inte sluta för det😊   Så kul att så många uppskattar mina halsband/armband🙏   Jag har en...

Av Lena - Onsdag 26 april 05:08


    När klockan ringer 04.30 känns det lite tungt😳 Öppning på jobbet och det är bara att gilla läget denna tidiga morgon.   Ont i lederna vilket säkert beror på det skruttiga vädret, längtar efter den riktiga våren med varmare vind...

Av Lena - Söndag 16 april 20:00


      En underbar påsk är snart över! En helg full av kärlek, med barn, barnbarn, nära o kära❤️   Tack alla inblandade som medverkat i helgen 💕💕   ❤️🌸❤️🌸❤...

Av Lena - Torsdag 13 april 06:34


       Önskar Er alla en riktigt underbar påskhelg!   Har fortfarande ägg till salu om ni vill ha fina hemägg till påsk. 🐔🌸   Kram Lena   ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se