Direktlänk till inlägg 14 februari 2020

Lämna blodprov💉

Av Lena - Fredag 14 feb 07:06

 

I dag är det dags att lämna blodprov för att se om cellgifterna hjälper till att bryta ner lite trombocyter (blodplättar).

Kanske bli det en justering av cellgiftsdosen.


Vi får se👍🏼

Förmodligen hör Hematologen av sig på eftermiddagen när dom fått provsvar🦋

Hoppas innerligt att trombocytvärdena har gått ner lite🌟

 

Önskar Er alla en underbar

❤️Alla hjärtams dag❤️

Kram Lena❣️

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 16 feb 19:58

  Avslutat denna vecka med ett yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så fridfullt att få vägleda andra i yinyogans underbara värld❣️ Helt fantastiskt! Vilken energi🌟   Nu blir det vila i soffan😂 Kram Le...

Av Lena - Lördag 15 feb 07:30


  I går fick jag svar från Hematologen ang mitt blodprov jag lämnade i går morse på HC. Trombocyterna (blodplättarna) hade inte minskat i antal, snarare ökat lite, lite grann.   Så nu måste jag upp på dubbla dosen cellgift för att förhoppnings...

Av Lena - Söndag 9 feb 20:10


  I kväll körde jag yinyogapass med mina härliga yogisar🙏Så härligt och välbehövligt för min egen del🌹   Märktes att jag varit stressad i veckan pga min sjukdomsdiagnos och alla prover🌸 Men, nu känns som att jag är på b...

Av Lena - Lördag 8 feb 17:09


  Här är pillret (cellgift) som ska se till att värdet på trombocyterna i mitt blod sjunker till en lagom nivå🙏Just nu tar jag en om dagen, men det kan komma och ändras beroende på hur värdet ligger.   Nästa vecka ska jag till HC och ta ...

Av Lena - Fredag 7 feb 17:31


Önskar Er alla en riktigt trevlig helg och vill samtidigt tacka alla som frågar hur jag mår och som ställer frågor om sjukdomen❣️   Ni är guld värda allihopa❤️ Kram Lena🌹   ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se