Direktlänk till inlägg 1 mars 2020

Yinyoga i kväll, blodprov i morgon👍🏼🥰

Av Lena - Söndag 1 mars 20:10

 

Vilket härligt avslut på denna vecka, yinyoga med mina härliga yogisar🙏🥰

Tacksam!

Härliga energier i rummet som vanligt under passet🌷


I morgon väntar ännu ett blodprov för att se hur cellgifterna jobbar i min kropp!

Hoppas på ett riktigt bra resultat.

Att trombocyterna (blodplättarna) har minskat ännu mer i mängd 👊🏻


Ha en underbar söndagskväll🌹

Kram Lena


#yinyoga  #yoga  #trombocyter  #blodprov  #cellgift  #savasana  #avslappning  


 
ANNONS
 
Liv

Liv

Söndag 1 mars 22:27

Härligt med yinyoga! Alldeles för längesen jag tränade yoga.

http://https://ambivertaliv.blogg.se

Lena

Måndag 2 mars 05:33

Det är verkligen superhärligt med yinyoga🌷🌸

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se