Direktlänk till inlägg 3 maj 2020

Härlig helg🍀🍀

Av Lena - Söndag 3 maj 20:03

 
Vilken härlig helg jag haft🙏

Yogautbildning i dagarna två via Zoom på ipaden 👍

Fungerade alldeles utmärkt!

Vi körde digitalt pga sjukdom hos läraren.


Avslutade denna söndagskväll med min alldeles egna yogakurs och mina fina yogisar!

Så tacksam för allt🌷

Nu är kroppen och knoppen mör så nu blir det lite vila i soffan

och nåt avsnitt av serien Ozark🙌🏼


Rekommenderar verkligen tv-serien Ozark på Netflix🌟🌟


Ha en skön kväll!

Kram Lena


#yoga  #yogis  #yinyoga  #namaste  #ozark  #Netflix 

 
ANNONS
 
Amisa

Amisa

Söndag 3 maj 20:51

Häftig bild!
Finns det någon Yoga-pose som heter "trädet"?

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Lena

Söndag 3 maj 21:11

Hej!

Ja, det finns det det👍🍀

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se