Direktlänk till inlägg 16 juni 2020

Kan det bli bättre ☘️🌷

Av Lena - Tisdag 16 juni 18:09


I dag fick jag äntligen hem mina små glasflaskor så jag kan göra fler rollers och spray med eteriska oljor🌷🌸


Så söta😍


 


Jag har upptäckt en helt otrolig grej!
Ett av symptomen i min sjukdom (Polycytemia Vera) är att huden blir otroligt känslig och torr.

Bland annat får dom flesta med min sjukdom otroligt kli efter varma bad/dusch.

Går nästan inte att beskriva hur nästan outhärdligt det kliar ca 30-40 minuter efter bad/dusch.


I går när jag hade duschat blev det lika igen, men denna gång tog jag eterisk olja (lavendel) och smorde kroppen med.

Vet ni!!
Jag var irriterad i huden kanske 5 minuter och inte alls så farligt som det brukar🙌🏻🙏Helt otroligt om jag äntligen hittat nåt som kan lindra mitt kli👏🏻👏🏻

Ska i kväll göra en lavendelmist som jag kan ha till kroppen🥰

Perfekt att ha efter dusch samt att ha efter en stund i solen.


Om någon är intresserad av att köpa ett startkit med eteriska oljor från Young Living klicka på länken:


Young Living


Ha en skön kväll!

🌷Kram Lena🌷


#youngliving  #eteriskaoljor  #oljor  #polycytemiavera  #blodcancersjukdom  #måbra  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se