Direktlänk till inlägg 8 juli 2020

Kan inte låta bli dessa oljor💫

Av Lena - Onsdag 8 juli 20:43


Jag är besatt av mina eteriska oljor😅

Tänk att man kan göra så mycket roligt & användbart med dessa ljuvligt doftande oljor💫


Idag gjorde jag doftpinnar🌸


Jag använde orange & jag kan säga att det luktar underbart!
Så enkelt!


Allt du behöver är nån typ av glasbehållare, träpinnar, vatten samt eterisk olja👏
 

Tveka inte om du känner minsta "behov" av att köpa ett startkit med bla eteriska oljor från Young Living!

Så, så bra på många sätt & dessutom otroligt roligt att pyssla med!


Hör gärna av er om ni har frågor/funderingar!


Klicka in på denna länk för att läsa mer:


Young Living

 


Kram Lena


#eteriskaoljor  #youngliving  #oljor  #orange  #diy  #doftpinnar  

 
ANNONS
 
Kristiansund

Kristiansund

Onsdag 8 juli 21:24

God sommer fra Norge!

http://https://kristiansund.weebly.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se