Direktlänk till inlägg 14 juli 2020

Rena rama julafton😍

Av Lena - Tisdag 14 juli 18:33


Tjoho!

2 paket uthämtade idag och det är som rena rama julafton💫💕


Nu händer det grejer!
Här ska göras mister, serum, rollers & rollerworkshops🌟🌟


Så kul!!

Bara älskar min nya hobby, som dessutom går hand i hand med yogan🙌🏻
Perfekt!

Släng iväg ett mail till mig om ni vill hänga med på min oljiga resa & köpa er ett eget premium startkit!
Jag har inte ångrat mitt köp en sekund och rekommenderar verkligen denna investering!
I startkitet ingår bla en diffuser & 12 oljor🥰

mail:


lena.soderblom@gmail.com


 

Jag har tänkt haft rollerworkshops här hemma för er som är intresserade, samt en workshop där vi gör vår egen deo🌟


Hör av er om ni är sugna!

Kram Lena💕


 #youngliving  #rollers  #rollerworkshop  #eteriskaoljor  #oljor  #måbra  #minoljigaresa  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

  Hallojs i stugorna🌸   Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷   Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!Hade inte så många andra tankar, men tänk at...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se