Direktlänk till inlägg 21 juli 2020

Inte ångrat det en sekund💫💕

Av Lena - Tisdag 21 juli 17:11

 


Hallojs i stugorna🌸


Tänkte berätta lite om varför jag valde att köpa ett startkit från Young Living🌷


Från början var min tanke att jag skulle använda eteriska oljor i yogan!
Hade inte så många andra tankar, men tänk att det visade sig att en helt ny värld har öppnat sig💫💕


Dessa eteriska oljor❤️


Så många användningsområden det finns💫
Både kroppsligt & emotionellt!


Man dessutom göra så många olika DIY:s osv🌸


 


Sedan har ju YL även andra fantastiska produkter inom tex städ, tvätt, hygien, smink mm🌸


Min tanke är att vi ska bli ett giftfritt hem (lowtox) inom en snar framtid!


Är ni minsta lilla sugen på ett startkit så tycker jag ni ska köpa ett🌟
Jag ångrar absolut inte mitt köp🥰


Har ni frågor & funderingar skicka ett meddelande till mig🌟🌸

Jag hjälper er gärna!!


Maila:

lena.soderblom@gmail.com


Jag har dessutom världens bästa team som jag jobbar med😍


Kram Lena


#eteriskaoljor #essentialoils #younglivingessentialoils

#youngliving #måbra #giftfritt #lowtoxlifestyle

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 29 juli 14:34

Det doftar magiskt här hemma💫🌸 Jag har nämligen gjort Ringblomssalva med lavendel💕   Så enkelt!!         🌻Ringblomssalvan är en klassisk välgörande salva som passar särskilt bra på torr & känslig hud, men...

Av Lena - Tisdag 28 juli 11:43

                Är du sugen så maila mig så får du en länk av mig:   lena.soderblom@gmail.com   💕Kram Lena💕       ...

Av Lena - Fredag 24 juli 16:30


Oj, helt glömt bort att berätta hur min hemmagjorda deo fungerar🤭       Det fungerar alldeles utmärkt på mig!!Dessutom doftar den amazing 🌸   Recept:   3 msk kokosolja 2 msk bikarbonat 2 msk potatismjöl 4 droppa...

Av Lena - Torsdag 23 juli 10:09


  I dag är det dags för ännu ett blodprov för att hålla koll på cellgiftsdoseringen🌸   Provet jag tog sist (för 2 veckor sedan) visade stabila värden och jag kunde fortsätta med samma dosering av cellgifter som jag hade då.   Det v...

Av Lena - Lördag 18 juli 20:40


Både jag & Stefan sitter i köket & "jobbar"! Stefan gör nya quiz  till quizkvällarna på Söders Källa och jag knyter malas💫 I diffusern i kväll har vi lavendel & stress away💕   Doftar ljuvligt och är så rogivande! Helt und...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok!

Följ bloggen

Följ Livet på Nygårds med Blogkeen
Följ Livet på Nygårds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se